Vastgoed hypotheek aanvragen

Algemeen
Verbeek Vastgoedfinanciering werkt altijd als onafhankelijke bemiddelaar, in opdracht van u en in úw belang. De geldverstrekker betaalt geen vergoeding of provisie aan Verbeek Vastgoedfinanciering.

U krijgt gegarandeerd deskundige begeleiding, snelle reactie op uw vragen, goede vastlegging van de afspraken en een discrete afhandeling van uw aanvraag! De gegevens die u verstrekt worden alleen gedeeld met de geldverstrekkers waar in overleg met u de aanvraag ingediend wordt. Uw gegevens worden alleen digitaal en beveiligd opgeslagen voor zolang als dit nodig of verplicht is.

Opstarten aanvraagproces
Na ons eerste contact dat meestal telefonisch plaatsvindt plan ik graag een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. In dit kennismakingsgesprek verken ik samen met u globaal de financieringsmogelijkheden voor uw situatie. Dit gesprek duurt circa 1 uur en is vrijblijvend.

Na het kennismakingsgesprek kan het aanvraagproces gestart worden waarvoor allereerst een dienstverleningsovereenkomst tussen u en Verbeek Vastgoedfinanciering aangegaan wordt. Hierin worden de afspraken over de werkzaamheden vastgelegd.
U ontvangt een overzicht van de benodigde gegevens om het aanvraagproces te starten en Verbeek Vastgoedfinanciering gaat aan de slag met het aanvragen van de financiering na ontvangst van deze gegevens.
Tijdens het proces ben ik proactief en goed bereikbaar voor overleg. Ik ben er om u werk uit handen te nemen en om ervoor te zorgen dat u op tijd over een passende financieringsoplossing beschikt

Neemt contact op om kennis te maken.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Verbeek Vastgoedfinanciering van toepassing, deze voorwaarden vindt u hier.